mimarum yoga studio i Kumla sedan 2012

mimarum yoga Hagendalsvägen 28 Kumla

Yogarummet är en stillsam plats där du får hämta kraft, det är tända ljus, yogamusik i bakgrunden, sparsamt med intryck..

Du yogar utifrån dina egna förutsättningar och du kan närsomhelst avsluta en övning om din kroppen säger ifrån och då bara blunda och föreställa dig att du utföra rörelsen.

Kundalini Yoga (KY), medvetenhetens yoga, är en möjlighet att skapa balans och inre harmoni i vardagen.

Alla har sin egna självupplevelse av att yoga, men de flesta känner ett inre lugn och mår både fysiskt och psykiskt bättre av att regelbundet utföra Yoga. Du lär dig att vara närvarande i din kropp och lyssna på och förhålla dig till kroppenssignaler.Din självkännedom ökar. 

Efter yoga passet vilar du till Gongens vibrationer.

Yogan är inte till för att ersätta någon medicinsk behandling. Har du en skada eller äter medicin prata med din doktor innan du börjar med KY.

Hör av dig om du är nyfiken och intresserade av att få utöva KundaliniYoga (KY)( privat personer, barn, institutioner, föreningar). 

 Anmälan/ Frågor: Under fliken kontakt, eller skriv till marina.gerhardsson@hotmail.com eller smsa/ ring 0706592727 

Varmt Välkommen!

Yogi-te recept

Recept!

 Klassiskt yogi te

Ingredienser:

3 dl vatten
3 hela kryddnejlikor
4 hela gröna kardemummakapslar med öppnat skal
4 hela svartpepparkorn
2 skivor färsk ingefära
1/2 kanelstång
1/4 tsk svart te
3/4 dl mjölk eller mjölkersättning

 Tillagning:

Koka upp vattnet i en stor kastrull och tillsätt försiktigt kryddorna. Lägg på lock och låt koka i 15–20 minuter. Tillsätt sedan det svarta teet. Låt dra i 3–5 minuter. Tillsätt därefter mjölken och koka upp igen. Ta kastrullen från plattan när blandningen har kokat upp igen och sila den. Söta eventuellt yogiteet med honung.

Ger 1 kopp.